21 tips om een Burnout te voorkomen

door 18 maart 2019Tips

Hoe voorkom ik stress of een burnout ?

Toen ik zelf te horen kreeg dat ik een Burnout had dacht ik: Bullshit !

Ik had ergens last van en deed daardoor dingen die leidde tot wat de arts een Burnout noemde. Zoals zo veel mensen kwam ik in het circuit terecht waar ik wel hele goede adviezen kreeg en tips om voor mezelf een verbetering te zien in mijn dagelijks leven.

Uiteindelijk kwam ik tot de kern, al had ik had wel een tweede Burnout voor nodig ;). Om daadwerkelijke verandering in mijn leven te krijgen,

NAM IK DE REGIE OVER MIJN LEVEN TERUG.

Jou de regie terug laten krijgen lukt me tot nu toe alleen in persoonlijke coaching-sessies. Wél kan ik je een aantal zeer effectief bewezen tips geven. Om de twee weken zal ik een tip plaatsen om beter te ontspannen, en zo een Burnout voor te zijn.

21 Tips om te ontspannen

Iedere tip heeft een korte inleiding en vervolgens een Hoe dan ? onderdeel met toepassingen voor het dagelijks leven.

Oftewel met alle respect voor het individu en de persoonlijke klachten:

Burnout ? Bullshit ! Je hebt ergens last van.

Ik wens je veel ontspanning toe,

Hartelijke groeten, Ynco de Jong

Referenties

Wat zeggen anderen over Ynco?

“Bij deze wil ik je ontzettend bedanken voor alles. De coaching, de gesprekken, inzichten die je me gegeven hebt. Ik voelde me begrepen en er heerst bij jou een ongedwongen, luchtige en prettige sfeer.”

 

“Iedere keer dat ik bij jou was, veranderde er iets in mij, daardoor zie ik nu weer mogelijkheden. Ik kies zelf wat en met welke mogelijkheden ik iets wil. Fijn dat ik die energie weer heb.”

 

“De sessies hebben resultaten opgeleverd die ik in een jaar lang therapie nog niet heb gehad.”

 

“Het bleek dat ik in mijn angst voor de angst voor hyperventileren niet meer kon functioneren. Als ik tegen vrienden of familie zeg dat het in één sessie is opgelost, zie ik nog steeds ongeloof en ‘ja zal wel’-reacties.”

 

“In het begin vond ik het een beetje onwennig, tot ik merkte wat het me opleverde. Ynco benoemt dingen heel duidelijk en is achteraf heel erg open en fijn in de nabespreking.”

 

“Het gaat goed met me, ik voel me heel erg prettig momenteel. Mogelijk dat ik het roer zelfs om ga gooien (qua werk dan) mede omdat ik heb ingezien dat ik voor mezelf leef, en dat enkel mijn geluk bijdraagt aan mijzelf.”

 

WordPress Lightbox Plugin