Ynco de Jong

“Dare to share”. Het levensmotto van Ynco (1964). Hij heeft ruim twintig jaar ervaring in groepstraining en personal coaching en heeft beiden geïntegreerd in een zeer effectieve aanpak, de No Bullshit Training ©, om mensen weer echt in hun kracht te zetten. Van het aanleren van nieuwe vaardigheden tot diepgaande veranderingsprocessen.

Mensen komen bij Ynco niet weg met smoesjes of mooie verhalen. De term ‘keihard menselijk’ is hem niet vreemd en is in de afgelopen jaren al vaker voorbij gekomen. Zijn training heet niet voor niets de ‘No Bullshit Training ©’. No Bullshit gaat over gedrag en gedachten die mensen produceren met hierbij alle respect voor de mens zelf. Vandaar ‘keihard menselijk’.

Ynco: “Na een training/coaching heb ik veelal te horen gekregen dat mensen echt iets aan de training/coaching hebben gehad. Dat ze een verandering doormaken en dat ze wakker zijn geschud. Dat het bewezen effectief is, dat kan en mag ik nu hardop zeggen”.

Hier gelooft Ynco in:

Hij is confronterend en eerlijk -No Bullshit-. Hij draait er niet omheen want hulp voor verandering ziet er niet altijd leuk uit. Helemaal niet zoals je zelf denkt dat het eruit moet zien. Confrontaties zijn vaak niet prettig maar wel noodzakelijk om vooruit te gaan. Als je confrontatie nodig hebt om te veranderen dan ben je bij hem aan het goede adres.

Ynco heeft hierbij de volle overtuiging dat er kracht en kwaliteit zit in ieder persoon. Hij maakt hierbij onderscheid tussen Gedrag en Persoonlijkheid. “het gedrag is niet wat iemand is, het is wat hij of zij doet”. Dat maakt dat hij een open houding heeft en altijd het goede in elk mens ziet.

Ynco is niet alleen:

Er vindt regelmatig intervisie plaats met collega trainers en daarnaast worden nieuwe wetenschappelijke inzichten of publicaties van diverse universiteiten geïntegreerd in het Burnout Bullshit programma. Hiernaast worden collega specialisten ingehuurd voor onder andere psychomotorische therapie, massages, haptonomie en bewegingsleer.

Juist door het combineren van een intensieve groepstraining met individuele dieptesessies, persoonlijke begeleiding en lichaamswerk, ontstaat er een zeer effectieve aanpak voor het voorkomen of helemaal verhelpen van een Burnout c.q. Burnout klachten. Ook het werken met het zogenaamde ‘Burnout Bullshit Buddy systeem ©’ is zeer effectief gebleken. Deze aanpak is uniek in Nederland.

Meer weten over de Burnout Bullshit methode?

Burnout Bullshit | Ynco de Jong

“Dare to share”. Het levensmotto van Ynco (1964). Hij heeft ruim twintig jaar ervaring in groepstraining en personal coaching en heeft beiden geïntegreerd in een zeer effectieve aanpak, het Burnout Bullshit Traject ©, om mensen weer echt in hun kracht te zetten. Van het aanleren van nieuwe vaardigheden tot diepgaande veranderingsprocessen.

KvK: 08168152

WordPress Lightbox Plugin