Ynco de Jong

Burnout Bullshit oprichter Ynco de Jong (1964) heeft ruim twintig jaar ervaring in groepstraining en personal coaching. Deze ervaring, én zijn eigen burnout zo’n zeventien jaar geleden, deden hem inzien dat een diepgaande verandering het grootst is bij een individuele benadering. Zo’n individuele aanpak kost relatief veel tijd als je in je eentje bent en sluit niet goed aan bij Ynco’s levensmotto ‘Dare to share’: omdat hij zo veel mogelijk mensen wil helpen, richtte hij Burnout Bullshit op. Sindsdien helpen andere consultants mee aan onze doelstelling: mensen de regie over hun leven teruggeven.

“Iedereen heeft het recht op de regie over haar of zijn eigen leven.”
—Ynco de Jong, oprichter Burnout Bullshit

De naam Burnout Bullshit wekt nog wel eens weerstand op en dat is ook precies de bedoeling. Mensen zitten soms langer dan een jaar thuis met een burnout. Dat is veel te lang; een direct gevolg van de chaotische manier waarop Nederland met de burnout omgaat. De reactie van bedrijfsleven en de zorg op de burnout vat Ynco graag krachtig samen als “bullshit!” — vandaar onze naam. Iemand in een burnout heeft wel degelijk ergens last van, maar de omgeving maakt het probleem doorgaans groter dan het is.

De techniek die Burnout Bullshit hanteert is zo effectief dat wij durven te garanderen dat een medewerker binnen 2 maanden weer aan het werk is.

Burnout Bullshit werkt inmiddels samen met een aantal ervaren consultants. Ieder van hen beschikt over de technieken en skills om mensen weer echt in hun kracht te zetten. Naast het wegnemen van blokkades wordt ook gewerkt aan het aanleren van nieuwe vaardigheden en diepgaande veranderingsprocessen. Ynco: “Met elkaar kunnen we nog meer mensen helpen.”

Hulp nodig of vragen?

Neem contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Meer weten over de Burnout Bullshit methode?

Referenties

Wat zeggen anderen over Ynco?

“Bij deze wil ik je ontzettend bedanken voor alles. De coaching, de gesprekken, inzichten die je me gegeven hebt. Ik voelde me begrepen en er heerst bij jou een ongedwongen, luchtige en prettige sfeer.”

 

“Iedere keer dat ik bij jou was, veranderde er iets in mij, daardoor zie ik nu weer mogelijkheden. Ik kies zelf wat en met welke mogelijkheden ik iets wil. Fijn dat ik die energie weer heb.”

 

“De sessies hebben resultaten opgeleverd die ik in een jaar lang therapie nog niet heb gehad.”

 

“Het bleek dat ik in mijn angst voor de angst voor hyperventileren niet meer kon functioneren. Als ik tegen vrienden of familie zeg dat het in één sessie is opgelost, zie ik nog steeds ongeloof en ‘ja zal wel’-reacties.”

 

“In het begin vond ik het een beetje onwennig, tot ik merkte wat het me opleverde. Ynco benoemt dingen heel duidelijk en is achteraf heel erg open en fijn in de nabespreking.”

 

“Het gaat goed met me, ik voel me heel erg prettig momenteel. Mogelijk dat ik het roer zelfs om ga gooien (qua werk dan) mede omdat ik heb ingezien dat ik voor mezelf leef, en dat enkel mijn geluk bijdraagt aan mijzelf.”

 

WordPress Lightbox Plugin