Voor de werkgever

Burnout Bullshit © Het programma

Als werkgever/HR manager krijgt u er vroeg of laat mee te maken of heeft u er al mee te maken gehad. Een medewerker met een Burnout. Feit is dat Burnout voor een langere periode aanhoudt. Maar wat kan u hieraan doen? En niet geheel onbelangrijk: hoe zorgt u voor een goede balans in uw kosten-baten?

Burnout Bullshit

Wij denken in oplossingen tegen Burnout. Door jarenlange studies, kennis en werkervaring (training & coaching), is het Burnout Bullshit programma ontwikkeld, uitgerold en bewezen effectief. Doel van het programma is om binnen twee maanden uw werknemer weer met gezonde energie aan het werk te hebben!

Waarom dit programma voor u als werkgever/HR manager:

  • Omdat uw werknemer binnen korte tijd weer volledig aan de slag is, worden de ziektekosten aanzienlijk teruggebracht.
  • De productiviteit van uw werknemer is weer op het oude niveau (of gaat zelfs omhoog) omdat het energieniveau significant is gestegen.

IN MAXIMAAL 2 MAANDEN GEGARANDEERD VAN DE BURNOUT AF!

De werknemer kan daarna weer geheel of gedeeltelijk aan het werk, blijkt dit niet het geval te zijn, dan gaan wij door met begeleiden voor onze eigen rekening en risico. De enige voorbehouden op onze garantie zijn afhankelijk van de reeds ontstane lichamelijke klachten en wanneer een deelnemer zelf besluit te stoppen.

Confronterend met een hart, werkend naar een doel en met de juiste focus. Zowel preventief, curatief als wel in nazorg.

Burnout Bullshit is een programma dat na meer dan twintig jaar trainingservaring (de No-Bullshit training ©) en ruim vijftien jaar coaching ervaring (dieptesessies), is geïntegreerd tot een zeer krachtige aanpak. Juist door het combineren van een intensieve individuele dieptesessies met intensieve begeleiding en lichaamswerk ontstaat de meest effectieve aanpak voor het verhelpen van een Burnout, c.q. Burnout klachten.

Hulp nodig of vragen?

Neem contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Burnout Bullshit | Ynco de Jong

“Dare to share”. Het levensmotto van Ynco (1964). Hij heeft ruim twintig jaar ervaring in groepstraining en personal coaching en heeft beiden geïntegreerd in een zeer effectieve aanpak, het Burnout Bullshit Traject ©, om mensen weer echt in hun kracht te zetten. Van het aanleren van nieuwe vaardigheden tot diepgaande veranderingsprocessen.

KvK: 08168152

WordPress Lightbox Plugin