Voor de werkgever

Het Burnout Bullshit© programma met 2-Maanden Garantie

Als werkgever/HR-manager krijgt u er vroeg of laat mee te maken of heeft u er al mee te maken gehad: een medewerker met een burnout. Feit is dat een burnout een behoorlijk lange periode kan aanhouden. Maar wat kunt u hieraan doen? En niet geheel onbelangrijk: hoe zorgt u voor een goede balans in uw kosten-baten als het om burnouts gaat?

Burnout Bullshit

Wij denken in oplossingen voor de burnout. Door jarenlange studies, kennisopbouw en werkervaring (training en coaching) is het Burnout Bullshit programma ontwikkeld, uitgerold en effectief bewezen. Kort en krachtig: de aanpak van Burnout Bullshit werkt. Doel van het programma is om binnen twee maanden uw werknemer weer met gezonde energie aan het werk te hebben!

2-Maanden Garantie

Onze garantie geldt voor elke werknemer die gemotiveerd wil deelnemen aan de Burnout Bullshit behandeling

Waarom dit programma voor u als werkgever/HR-manager:

  • Doordat uw werknemer binnen korte tijd weer volledig aan de slag is, dalen de ziektekosten aanzienlijk.
  • De productiviteit van uw werknemer is weer op het oude niveau (of gaat zelfs omhoog) omdat het energieniveau significant is gestegen.
  • IN MAXIMAAL 2 MAANDEN GEGARANDEERD VAN DE BURNOUT AF!

De werknemer kan daarna weer geheel of gedeeltelijk aan het werk. Blijkt dit niet het geval te zijn, dan gaan wij door met begeleiden voor onze eigen rekening en risico. De enige voorbehouden op onze garantie gelden de reeds eerder ontstane lichamelijke klachten en wanneer een deelnemer zelf besluit te stoppen.

Burnout Bullshit is confronterend maar met een hart, werkend naar een doel en met de juiste focus. Zowel preventief, curatief als wel in nazorg. Burnout Bullshit is een programma dat na meer dan twintig jaar trainingservaring (de No-Bullshit training©) en ruim vijftien jaar coaching ervaring (dieptesessies) is geïntegreerd tot een zeer krachtige aanpak. Juist door het combineren van een intensieve individuele dieptesessies met intensieve begeleiding en lichaamswerk ontstaat de meest effectieve aanpak voor het verhelpen van een burnout c.q. burnoutklachten.

Hoe het programma werkt:

Tijdens een telefonische intake bekijken we of een deelnemer voldoende gemotiveerd is, en of het programma geschikt is voor de deelnemer en diens herstel. Instroom is het gehele jaar mogelijk, zonder wachttijden.
De individuele dieptesessies van het Burnout Bullshit programma zijn gericht op het wegnemen van remmingen en blokkades welke leiden tot hardnekkige patronen die uiteindelijk de oorzaak zijn van een burnout. De dieptesessies zijn gebaseerd op de techniek PMA, wat staat voor Progressive Mental Alignment. Deze techniek is wetenschappelijk onderbouwd en staat ook bekend als de enige methode die in staat is om processen in het brein, welke ons belemmeren in onze persoonlijke groei, permanent te veranderen. Meer informatie hierover kunt u vinden op: www.pmainstitute.com.

Bent u werknemer of
zelfstandig? Klik dan hier.

Hulp nodig of vragen?

Neem contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Referenties

Wat zeggen anderen over Ynco?

“Het gaat niet zo zeer om de woorden die je zegt, maar juist om de emotie die ieder woord van jou meekrijgt. En van al die woorden maak jij uiteindelijk een warme deken.” Verhelderend, straightforward, opbouwend en bovenal gemeend. Dat is Ynco!...

Jeroen van Eck
Manager (en coachee)

 

Wanneer je besluit om een training of workshop bij Ynco te volgen dan ontmoet je een mensenmens. Iemand die zijn aandacht op jou en het hier en nu richt. Empathie gecombineerd met een toolbox aan vakkennis zorgen voor bijzondere leermomenten...

Jurjen van Aken
Manager Vesting Finance Academy

Hoe uitdagend kan het zijn om iets over jezelf te schrijven? Hoe objectief ben je dan over jezelf? Beschik je over voldoende zelfkritisch vermogen in je relaas? Ben je niet te bescheiden hoe on-Nederlands dat vaak ook is?...

Rob de Weerd
Commercieel Directeur Wiertz Personeeldiensten

‘Ik heb Ynco de afgelopen 15 jaar leren kennen als een uiterst energieke trainer en coach. Voor uiteenlopende opdrachtgevers en doelgroepen met uiteenlopende onderwerpen; Ynco heeft zonder uitzondering van iedere training een groot succes gemaakt...

Endurance
Rob versteeg (directeur)

WordPress Lightbox Plugin