Voor de werkgever

Het Burnout Bullshit© programma met 2-Maanden Garantie

Als werkgever/HR-manager krijgt u er vroeg of laat mee te maken of heeft u er al mee te maken gehad: een medewerker met een burnout. Feit is dat een burnout een behoorlijk lange periode kan aanhouden. Maar wat kunt u hieraan doen? En niet geheel onbelangrijk: hoe zorgt u voor een goede balans in uw kosten-baten als het om burnouts gaat?

Burnout Bullshit

Wij denken in oplossingen voor de burnout. Door jarenlange studies, kennisopbouw en werkervaring (training en coaching) is het Burnout Bullshit programma ontwikkeld, uitgerold en effectief bewezen. Kort en krachtig: de aanpak van Burnout Bullshit werkt. Doel van het programma is om binnen twee maanden uw werknemer weer met gezonde energie aan het werk te hebben!

2-Maanden Garantie

Onze garantie geldt voor elke werknemer die gemotiveerd wil deelnemen aan de Burnout Bullshit behandeling

Waarom dit programma voor u als werkgever/HR-manager:

  • Doordat uw werknemer binnen korte tijd weer volledig aan de slag is, dalen de ziektekosten aanzienlijk.
  • De productiviteit van uw werknemer is weer op het oude niveau (of gaat zelfs omhoog) omdat het energieniveau significant is gestegen.
  • IN MAXIMAAL 2 MAANDEN GEGARANDEERD VAN DE BURNOUT AF!

De werknemer kan daarna weer geheel of gedeeltelijk aan het werk. Blijkt dit niet het geval te zijn, dan gaan wij door met begeleiden voor onze eigen rekening en risico. De enige voorbehouden op onze garantie gelden de reeds eerder ontstane lichamelijke klachten en wanneer een deelnemer zelf besluit te stoppen.

Burnout Bullshit is confronterend maar met een hart, werkend naar een doel en met de juiste focus. Zowel preventief, curatief als wel in nazorg. Burnout Bullshit is een programma dat na meer dan twintig jaar trainingservaring (de No-Bullshit training©) en ruim vijftien jaar coaching ervaring (dieptesessies) is geïntegreerd tot een zeer krachtige aanpak. Juist door het combineren van een intensieve individuele dieptesessies met intensieve begeleiding en lichaamswerk ontstaat de meest effectieve aanpak voor het verhelpen van een burnout c.q. burnoutklachten.

Hoe het programma werkt:

Tijdens een telefonische intake bekijken we of een deelnemer voldoende gemotiveerd is, en of het programma geschikt is voor de deelnemer en diens herstel. Instroom is het gehele jaar mogelijk, zonder wachttijden.
De individuele dieptesessies van het Burnout Bullshit programma zijn gericht op het wegnemen van remmingen en blokkades welke leiden tot hardnekkige patronen die uiteindelijk de oorzaak zijn van een burnout. De dieptesessies zijn gebaseerd op de techniek PMA, wat staat voor Progressive Mental Alignment. Deze techniek is wetenschappelijk onderbouwd en staat ook bekend als de enige methode die in staat is om processen in het brein, welke ons belemmeren in onze persoonlijke groei, permanent te veranderen. Meer informatie hierover kunt u vinden op: www.pmainstitute.com.

Bent u werknemer of
zelfstandig? Klik dan hier »

Hulp nodig of vragen?

Neem contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Referenties

Wat zeggen anderen over Ynco?

“Bij deze wil ik je ontzettend bedanken voor alles. De coaching, de gesprekken, inzichten die je me gegeven hebt. Ik voelde me begrepen en er heerst bij jou een ongedwongen, luchtige en prettige sfeer.”

 

“Iedere keer dat ik bij jou was, veranderde er iets in mij, daardoor zie ik nu weer mogelijkheden. Ik kies zelf wat en met welke mogelijkheden ik iets wil. Fijn dat ik die energie weer heb.”

 

“De sessies hebben resultaten opgeleverd die ik in een jaar lang therapie nog niet heb gehad.”

 

“Het bleek dat ik in mijn angst voor de angst voor hyperventileren niet meer kon functioneren. Als ik tegen vrienden of familie zeg dat het in één sessie is opgelost, zie ik nog steeds ongeloof en ‘ja zal wel’-reacties.”

 

“In het begin vond ik het een beetje onwennig, tot ik merkte wat het me opleverde. Ynco benoemt dingen heel duidelijk en is achteraf heel erg open en fijn in de nabespreking.”

 

“Het gaat goed met me, ik voel me heel erg prettig momenteel. Mogelijk dat ik het roer zelfs om ga gooien (qua werk dan) mede omdat ik heb ingezien dat ik voor mezelf leef, en dat enkel mijn geluk bijdraagt aan mijzelf.”

 

WordPress Lightbox Plugin