Tip 8 – Ga sporten

door 26 februari 2018Tips

Ga sporten

Dit is een onderwerp dat sommigen overslaan of er direct weerstand bij voelen. Maakt u zich niet druk, ik gebruik sporten alleen maar om oude patronen te doorbreken, en het is nog gezond ook !

Sporten is gezond voor iedereen ! Niet te verwarren met topsport, want dat is namelijk gezond voor ……. niemand ! Samen sporten is voor een heleboel mensen motiverend.

Sporten kan iedereen doen op zijn / haar eigen niveau en tempo, het maakt eigenlijk niet uit wát je doet, áls je het maar doet.

Ik zag laats bijvoorbeeld een dame hardlopen of joggen. Ze was naar mijn inschatting ongeveer 1meter60 en woog een kilo of 100. Het enige wat ik oprecht dacht was, zij dóét het wél !!!!! Het is zo gemakkelijk om iets anders te denken, doe het zelf maar eens, want dit gaat over jou ! Ook wanneer je al aan sport doet, kijk eens hoe fanatiek je hierin bent, want dat is namelijk ook niet goed voor je J.

Hoe dan ?

De eerste oefening: Ga staan en wijs met je rechterarm zover mogelijk naar achteren, tot je echt niet verder kan. Kijk naar de punt van je rechterwijsvinger. Kijk nu met je blik 5 centimeter verder en volg je rechterwijsvinger naar dat punt. Je KUNT inderdaad meer dan je DENKT !!

Wanneer je niet aan sport doet:
Bedenk VANDAAG eens wat je kunt gaan doen, wandelen, fietsen, rennen, het maakt niet uit wat en DOE het (*).

Wanneer je al aan sport doet:
Is het een teamsport, doe dan vandaag eens iets wat hiervoor is beschreven bij (*).

Is het een solosport, vraag dan vandaag eens iemand om met je mee te doen.

Referenties

Wat zeggen anderen over Ynco?

“Bij deze wil ik je ontzettend bedanken voor alles. De coaching, de gesprekken, inzichten die je me gegeven hebt. Ik voelde me begrepen en er heerst bij jou een ongedwongen, luchtige en prettige sfeer.”

 

“Iedere keer dat ik bij jou was, veranderde er iets in mij, daardoor zie ik nu weer mogelijkheden. Ik kies zelf wat en met welke mogelijkheden ik iets wil. Fijn dat ik die energie weer heb.”

 

“De sessies hebben resultaten opgeleverd die ik in een jaar lang therapie nog niet heb gehad.”

 

“Het bleek dat ik in mijn angst voor de angst voor hyperventileren niet meer kon functioneren. Als ik tegen vrienden of familie zeg dat het in één sessie is opgelost, zie ik nog steeds ongeloof en ‘ja zal wel’-reacties.”

 

“In het begin vond ik het een beetje onwennig, tot ik merkte wat het me opleverde. Ynco benoemt dingen heel duidelijk en is achteraf heel erg open en fijn in de nabespreking.”

 

“Het gaat goed met me, ik voel me heel erg prettig momenteel. Mogelijk dat ik het roer zelfs om ga gooien (qua werk dan) mede omdat ik heb ingezien dat ik voor mezelf leef, en dat enkel mijn geluk bijdraagt aan mijzelf.”

 

WordPress Lightbox Plugin