Motiverend spreker

“Geef Ynco een volle zaal en hij maakt er een feestje van.”

Van 30 tot 1000 mensen is geen probleem voor Ynco. Hij geeft de mensen in de zaal in ieder geval stof tot nadenken. Hoe doet hij dat? Ynco denkt zelf buiten alle kaders, hij kan niet anders. Dat maakt dat hij een boodschap heeft en de wens deze wereld een beetje beter te maken. Door dit te combineren met enige humor maakt Ynco uw event tot een onvergetelijke gebeurtenis.

Zij levensmotto Dare to Share is niet alleen een motto, het is een levenswijze. Ynco wordt blij van geven en wil deze ‘vaardigheid’ in onze materialistische wereld delen met anderen.

Andere onderwerpen waarover Ynco uw zaal kan inspireren zijn:

  • HIER; Leef uw leven simpel, leef het in het hier en nu.
  • Levenslessen gecombineerd met lol en lichtheid.
  • No Bullshit ©.
  • Verbinding tussen 5000 jaar oosterse wijsheid en westerse wetenschap is wat onze wereld kan gebruiken.
  • Geven en Pay it forward.

Elke vraag uit een organisatie is maatwerk. Of de doelgroep nu van directieniveau is of dat er een (commerciële) groep deelnemers gemotiveerd/gecoacht moeten worden. Belangrijk is dan ook om de behoeften en de mogelijkheden goed op elkaar af te stemmen. Hiervoor moet je met elkaar in gesprek. Neem contact op met Ynco en hij staat u graag te woord! Dare to share.

Hulp nodig of vragen?

Neem contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Referenties

Wat zeggen anderen over Ynco?

“Bij deze wil ik je ontzettend bedanken voor alles. De coaching, de gesprekken, inzichten die je me gegeven hebt. Ik voelde me begrepen en er heerst bij jou een ongedwongen, luchtige en prettige sfeer.”

 

“Iedere keer dat ik bij jou was, veranderde er iets in mij, daardoor zie ik nu weer mogelijkheden. Ik kies zelf wat en met welke mogelijkheden ik iets wil. Fijn dat ik die energie weer heb.”

 

“De sessies hebben resultaten opgeleverd die ik in een jaar lang therapie nog niet heb gehad.”

 

“Het bleek dat ik in mijn angst voor de angst voor hyperventileren niet meer kon functioneren. Als ik tegen vrienden of familie zeg dat het in één sessie is opgelost, zie ik nog steeds ongeloof en ‘ja zal wel’-reacties.”

 

“In het begin vond ik het een beetje onwennig, tot ik merkte wat het me opleverde. Ynco benoemt dingen heel duidelijk en is achteraf heel erg open en fijn in de nabespreking.”

 

“Het gaat goed met me, ik voel me heel erg prettig momenteel. Mogelijk dat ik het roer zelfs om ga gooien (qua werk dan) mede omdat ik heb ingezien dat ik voor mezelf leef, en dat enkel mijn geluk bijdraagt aan mijzelf.”

 

WordPress Lightbox Plugin