Motiverend spreker

“Geef Ynco een volle zaal en hij maakt er een feestje van”

Van 30 tot 1000 mensen is geen probleem voor Ynco. Hij geeft de mensen in de zaal in ieder geval stof tot nadenken. Hoe doet hij dat? Ynco denkt zelf buiten alle kaders, hij kan niet anders. Dat maakt dat hij een boodschap heeft en de wens deze wereld een beetje beter te maken. Door dit te combineren met enige humor maakt Ynco uw event tot een onvergetelijke gebeurtenis.

Zij levensmotto Dare to Share is niet alleen een motto, het is een levenswijze. Ynco wordt blij van geven en wil deze ‘vaardigheid’ in onze materialistische wereld delen met anderen.

Andere onderwerpen waarover hij uw zaal kan inspireren zijn:

  • HIER; Leef uw leven simpel, leef het in het hier en nu.
  • Levenslessen gecombineerd met lol en lichtheid.
  • No Bullshit ©.
  • Verbinding tussen 5000 jaar oosterse wijsheid en westerse wetenschap is wat onze wereld kan gebruiken.
  • Geven en Pay it forward.

Elke vraag uit een organisatie is maatwerk. Of de doelgroep nu van directieniveau is of dat er een (commerciële) groep deelnemers gemotiveerd/gecoacht moeten worden. Belangrijk is dan ook om de behoeften en de mogelijkheden goed op elkaar af te stemmen. Hiervoor moet je met elkaar in gesprek. Neem contact op met Ynco en hij staat je graag te woord! Dare to share.

Hulp nodig of vragen?

Neem contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Burnout Bullshit | Ynco de Jong

“Dare to share”. Het levensmotto van Ynco (1964). Hij heeft ruim twintig jaar ervaring in groepstraining en personal coaching en heeft beiden geïntegreerd in een zeer effectieve aanpak, het Burnout Bullshit Traject ©, om mensen weer echt in hun kracht te zetten. Van het aanleren van nieuwe vaardigheden tot diepgaande veranderingsprocessen.

KvK: 08168152

WordPress Lightbox Plugin