Individuele coaching

Heeft u ‘ergens’ last van in uw leven? Angst? Hyperventilatie? U durft geen ‘nee’ te zeggen? Driftbuien? U bent overwerkt en de omgeving blijft maar eisen stellen. Heeft u hiervoor al een therapeut bezocht of wellicht bent u al jaren op zoek naar de oplossing. Individuele coaching van Ynco kan hierbij echt iets voor u betekenen.

Geen langdurige gesprekken, geen maanden-durende therapie en geen zoektocht naar het verleden. Met deze coaching methode wordt op onderbewust niveau gewerkt en er wordt alleen gewerkt met datgene waar u last van heeft. De blokkade wordt opgeheven en de klachten zullen niet meer ontstaan. De bijbehorende patronen slijten daarna vanzelf weg. Vaak zijn 1-4 sessies voldoende om de blokkade op te ruimen.

Ervaringen van coachees:

Hulp nodig of vragen?

Neem contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Senior PMA coach:

De dieptesessies zijn gebaseerd op de techniek ‘PMA’ wat staat voor Progressive Mental Alignment. Deze techniek is wetenschappelijk onderbouwd en staat ook bekend als de enige methode die in staat is om processen in het brein, welke ons belemmeren in onze persoonlijke groei, permanent te veranderen. Ynco heeft zeer ruime ervaring als PMA therapeut (senior coach). Deze dieptesessies zijn gericht op het wegnemen van remmingen en blokkades welke leiden tot hardnekkige patronen die de oorzaak zijn van Burnout. Meer informatie hierover is te vinden op: www.pmainstitute.com.

Kosten en locatie:

De coaching sessies vinden plaats in een rustige en bosrijke toplokatie in de omgeving van Ermelo. Wilt u de coaching elders op locatie dan is dit in goed overleg mogelijk .
Voor meer informatie over coaching en over Ynco zelf, kan altijd vrijblijvend contact opgenomen worden. We staan je graag te woord!
Dare to share.

Burnout Bullshit | Ynco de Jong

“Dare to share”. Het levensmotto van Ynco (1964). Hij heeft ruim twintig jaar ervaring in groepstraining en personal coaching en heeft beiden geïntegreerd in een zeer effectieve aanpak, het Burnout Bullshit Traject ©, om mensen weer echt in hun kracht te zetten. Van het aanleren van nieuwe vaardigheden tot diepgaande veranderingsprocessen.

KvK: 08168152

WordPress Lightbox Plugin