Individuele coaching

Heeft u ‘ergens’ last van in uw leven? Angst? Hyperventilatie? U durft geen ‘nee’ te zeggen? Driftbuien? U bent overwerkt en de omgeving blijft maar eisen stellen. Heeft u hiervoor al een therapeut bezocht of wellicht bent u al jaren op zoek naar de oplossing. Individuele coaching door een van de Burnout Bullshit consultants kan hierbij echt iets voor u betekenen.

Geen langdurige gesprekken, geen maanden-durende therapie en geen zoektocht naar het verleden. Met deze coaching methode wordt op onderbewust niveau gewerkt en er wordt alleen gewerkt met datgene waar u last van heeft. De blokkade wordt opgeheven en de klachten zullen niet meer ontstaan. De bijbehorende patronen slijten daarna vanzelf weg. Vaak zijn 1-4 sessies voldoende om de blokkade op te ruimen.

Senior PMA coach:

De dieptesessies zijn gebaseerd op de techniek PMA, wat staat voor Progressive Mental Alignment. Deze techniek is wetenschappelijk onderbouwd en staat ook bekend als de enige methode die in staat is om processen in het brein, welke ons belemmeren in onze persoonlijke groei, permanent te veranderen. Deze dieptesessies zijn gericht op het wegnemen van remmingen en blokkades welke leiden tot hardnekkige patronen die de oorzaak zijn van Burnout. Meer informatie hierover is te vinden op: www.pmainstitute.com.

Kosten en locatie:

De dieptesessies vinden zowel plaats op de locaties van onze consultants als op locatie. Dit gebeurt in goed overleg. Voor meer informatie over kosten en locatie kunt u altijd contact opnemen. We staan u graag te woord!

Hulp nodig of vragen?

Neem contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Referenties

Wat zeggen anderen over Ynco?

“Bij deze wil ik je ontzettend bedanken voor alles. De coaching, de gesprekken, inzichten die je me gegeven hebt. Ik voelde me begrepen en er heerst bij jou een ongedwongen, luchtige en prettige sfeer.”

 

“Iedere keer dat ik bij jou was, veranderde er iets in mij, daardoor zie ik nu weer mogelijkheden. Ik kies zelf wat en met welke mogelijkheden ik iets wil. Fijn dat ik die energie weer heb.”

 

“De sessies hebben resultaten opgeleverd die ik in een jaar lang therapie nog niet heb gehad.”

 

“Het bleek dat ik in mijn angst voor de angst voor hyperventileren niet meer kon functioneren. Als ik tegen vrienden of familie zeg dat het in één sessie is opgelost, zie ik nog steeds ongeloof en ‘ja zal wel’-reacties.”

 

“In het begin vond ik het een beetje onwennig, tot ik merkte wat het me opleverde. Ynco benoemt dingen heel duidelijk en is achteraf heel erg open en fijn in de nabespreking.”

 

“Het gaat goed met me, ik voel me heel erg prettig momenteel. Mogelijk dat ik het roer zelfs om ga gooien (qua werk dan) mede omdat ik heb ingezien dat ik voor mezelf leef, en dat enkel mijn geluk bijdraagt aan mijzelf.”

 

WordPress Lightbox Plugin