Burnout Bullshit ©

Burnout Bullshit © Het programma

Geen langdurige therapie maar een programma van twee maanden. Schrijf je in voor het Burnout Bullshit traject en je leven is nooit meer hetzelfde.

Intake:

Burnout bullshitWij werken alleen met deelnemers die echt willen. Hiervoor doen we ook een gedegen en uitgebreide intakegesprek. Op basis van een intakeformulier wordt een persoonlijk gesprek gevoerd met Ynco eventueel met een tweede begeleider. Dit gesprek kan op locatie of via skype. Tijdens dit gesprek wordt onderzocht of het programma geschikt is voor jou en jouw herstel. Wanneer wij samen tot de conclusie komen dat het programma aansluit, word je toegelaten. Instroom is het gehele jaar door mogelijk zonder te wachten.

Individuele coaching sessies:

De personal coaching sessies (dieptesessies) zijn gericht op het wegnemen van remmingen en blokkades welke leiden tot hardnekkige patronen die de oorzaak zijn van Burnout. De dieptesessies zijn gebaseerd op de techniek ‘PMA’ wat staat voor Progressive Mental Alignment. Deze techniek is wetenschappelijk onderbouwd en staat ook bekend als de enige methode die in staat is om processen in het brein, welke ons belemmeren in onze persoonlijke groei, permanent te veranderen. Meer informatie hierover kun je vinden op: www.pmainstitute.com.

Op maat gemaakt:

Indien nodig zal het programma aangevuld worden met andere disciplines: Lichaamswerk zoals ‘PMT’ (Psychomotorische Therapie), massage, voeding en vitaliteit. Ook loopbaanbegeleiding kan aan het programma worden toegevoegd. Door deze extra disciplines wordt gestreefd naar het maximale resultaat.

Wat is er bijzonder:

  • Juist de geïntegreerde aanpak werkt! Deelnemers waarderen de combinatie van individuele coaching en de begeleiding tijdens het integreren van nieuwe (gedrags-) patronen in het dagelijks leven, zowel privé als op het werk (de re-integratie fase c.q. toepassingsfase).
  • Het proces stopt niet na twee maanden. Ook daarna kunnen deelnemers gebruik
    maken van de seminars, webinars en de community.
  • Garantie: wanneer deelnemers niet binnen 2 maanden aan het werk kunnen (geheel of gedeeltelijk), blijven wij hen begeleiden zonder extra kosten.

Hulp nodig of vragen?

Neem contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Kosten:

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het totale programma of neem direct telefonisch contact op voor meer informatie en de kosten.

Het resultaat:

  • Deelnemers krijgen weer regie over hun eigen leven.
  • Forse besparingen voor de werkgever.
  • Medewerkers gaan weer met gezonde energie aan het werk.

Voor meer informatie over het burnout bullshit programma en over Ynco zelf, kan altijd vrijblijvend contact opgenomen worden. We staan je graag te woord! Dare to share.

Tijd om te herstellen, neem contact op voor een intakegesprek!

Burnout Bullshit | Ynco de Jong

“Dare to share”. Het levensmotto van Ynco (1964). Hij heeft ruim twintig jaar ervaring in groepstraining en personal coaching en heeft beiden geïntegreerd in een zeer effectieve aanpak, het Burnout Bullshit Traject ©, om mensen weer echt in hun kracht te zetten. Van het aanleren van nieuwe vaardigheden tot diepgaande veranderingsprocessen.

KvK: 08168152

WordPress Lightbox Plugin