Burnout Bullshit©

Het Burnout Bullshit© programma

Geen langdurige therapie maar een programma van twee maanden. Schrijf u in voor Burnout Bullshit (via uw werkgever of individueel) en uw leven is nooit meer hetzelfde.

Waarom de intake zo belangrijk is:

Alleen als u écht wilt, heeft de Burnout Bullshit methode het gewenste effect. Daarom beginnen we met een gedegen en uitgebreide intake. Op basis van een intakeformulier wordt een telefonisch intakegesprek ingepland. Tijdens dit gesprek onderzoeken we of het programma geschikt is voor u en uw herstel. Wanneer wij samen tot de conclusie komen dat het programma aansluit, wordt u toegelaten. Samen bekijken we bij welke consultant u het beste terecht kunt. Instroom is het gehele jaar door mogelijk, zonder wachttijden.

Individuele dieptesessies:

De individuele dieptesessies zijn gericht op het wegnemen van remmingen en blokkades die leiden tot hardnekkige patronen. Deze patronen zijn uiteindelijk de oorzaak van een burnout. De dieptesessies zijn gebaseerd op de techniek PMA, wat staat voor Progressive Mental Alignment. Deze techniek is wetenschappelijk onderbouwd en staat ook bekend als de enige methode die in staat is om processen in het brein, welke ons belemmeren in onze persoonlijke groei, permanent te veranderen. Meer informatie hierover kunt u vinden op: www.pmainstitute.com.

Op maat gemaakt:

Indien nodig vullen we het programma aan met andere disciplines: lichaamswerk zoals PMT (Psychomotorische Therapie), massage, voeding en vitaliteit. Ook loopbaanbegeleiding kan aan het programma worden toegevoegd. Met deze extra disciplines streven we naar het maximale resultaat.

Wat is er bijzonder:

  • Juist de geïntegreerde aanpak werkt! Deelnemers waarderen de combinatie van individuele coaching en de begeleiding tijdens het integreren van nieuwe (gedrags-) patronen in het dagelijks leven, zowel privé als op het werk (de re-integratie fase ofwel toepassingsfase).
  • Garantie: wanneer u als deelnemer niet binnen 2 maanden aan het werk kunt (geheel of gedeeltelijk), blijven wij u begeleiden zonder extra kosten

Kosten:

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het totale programma of neem direct telefonisch contact op voor meer informatie en de kosten.

Bent u werkgever?
Klik dan hier »

Hulp nodig of vragen?

Neem contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Het resultaat:

  • Deelnemers krijgen weer regie over hun eigen leven.
  • Forse besparingen voor de werkgever.
  • Medewerkers gaan weer met gezonde energie aan het werk.

Voor meer informatie over het Burnout Bullshit programma en over de verschillende consultants kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. We staan u graag te woord.

Tijd om te herstellen, neem contact op voor een intakegesprek!

Referenties

Wat zeggen anderen over Ynco?

“Bij deze wil ik je ontzettend bedanken voor alles. De coaching, de gesprekken, inzichten die je me gegeven hebt. Ik voelde me begrepen en er heerst bij jou een ongedwongen, luchtige en prettige sfeer.”

 

“Iedere keer dat ik bij jou was, veranderde er iets in mij, daardoor zie ik nu weer mogelijkheden. Ik kies zelf wat en met welke mogelijkheden ik iets wil. Fijn dat ik die energie weer heb.”

 

“De sessies hebben resultaten opgeleverd die ik in een jaar lang therapie nog niet heb gehad.”

 

“Het bleek dat ik in mijn angst voor de angst voor hyperventileren niet meer kon functioneren. Als ik tegen vrienden of familie zeg dat het in één sessie is opgelost, zie ik nog steeds ongeloof en ‘ja zal wel’-reacties.”

 

“In het begin vond ik het een beetje onwennig, tot ik merkte wat het me opleverde. Ynco benoemt dingen heel duidelijk en is achteraf heel erg open en fijn in de nabespreking.”

 

“Het gaat goed met me, ik voel me heel erg prettig momenteel. Mogelijk dat ik het roer zelfs om ga gooien (qua werk dan) mede omdat ik heb ingezien dat ik voor mezelf leef, en dat enkel mijn geluk bijdraagt aan mijzelf.”

 

WordPress Lightbox Plugin