Aanbeveling bedrijfsarts

door 4 mei 2018Overig

Wij zijn bevoorrecht en trots dat wij deze referentie mochten ontvangen. Het bewijst ons inziens daar wanneer partners ‘out of the box’ durven te denken, dat er ruimte ontstaat voor iets nieuws en prachtige resultaten in een vruchtbare samenwerking.

“Ik werk sinds enkele maanden samen met Ynco de Jong van Burnout Bullshit.
Ynco geeft garantie werknemers binnen zeer korte tijd te laten herstellen van hun burnout of burnout gerelateerde klachten, door zijn methode waarbij blokkades op persoonlijk vlak aangepakt worden.

Werknemers verwoorden de gesprekken met hem als zeer prettig, persoonlijk en de uitkomsten als kleine wondertjes. Ook de coachlocatie dichtbij de natuur ervaart men als helpend.

Mijn ervaring is dat werknemers sneller succesvol re-integreren en zichtbaar stappen maken op persoonlijk vlak. Ook uit preventief oogpunt kan Ynco een effectieve bijdrage leveren, waardoor verzuim in het werk voorkomen wordt .”

Noortje Polman
Arts

De Bedrijfspoli

Referenties

Wat zeggen anderen over Ynco?

“Bij deze wil ik je ontzettend bedanken voor alles. De coaching, de gesprekken, inzichten die je me gegeven hebt. Ik voelde me begrepen en er heerst bij jou een ongedwongen, luchtige en prettige sfeer.”

 

“Iedere keer dat ik bij jou was, veranderde er iets in mij, daardoor zie ik nu weer mogelijkheden. Ik kies zelf wat en met welke mogelijkheden ik iets wil. Fijn dat ik die energie weer heb.”

 

“De sessies hebben resultaten opgeleverd die ik in een jaar lang therapie nog niet heb gehad.”

 

“Het bleek dat ik in mijn angst voor de angst voor hyperventileren niet meer kon functioneren. Als ik tegen vrienden of familie zeg dat het in één sessie is opgelost, zie ik nog steeds ongeloof en ‘ja zal wel’-reacties.”

 

“In het begin vond ik het een beetje onwennig, tot ik merkte wat het me opleverde. Ynco benoemt dingen heel duidelijk en is achteraf heel erg open en fijn in de nabespreking.”

 

“Het gaat goed met me, ik voel me heel erg prettig momenteel. Mogelijk dat ik het roer zelfs om ga gooien (qua werk dan) mede omdat ik heb ingezien dat ik voor mezelf leef, en dat enkel mijn geluk bijdraagt aan mijzelf.”

 

WordPress Lightbox Plugin